Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018

5 : 5  ale aj  3:3 !!! plagat floorbal.pdf

I. VŠEOBECNÉ USTANOVENIA: vianocny turnaj floorball 2018.pdf

Usporiadateľ:  TIŠ FEI STU BRATISLAVA

Termín:  13.  december 2018

Miesto:  Veľká aj Malá telocvičňa FEI STU Bratislava , adresa: Ilkovičova č. 3, 812 19 Bratislava

Otvorenie:   13.12.2018  o 8.30 hod vo veľkej telocvični FEI STU;

Ukončenie: Vyhlásenie výsledkov po ukončení turnaja

Prezentácia:   TIŠ  FEI STU Bratislava, od 8.00 hod.

Sekretariát KTV:  e-mail: maria.dobrotova@stuba.sk  

Riaditeľ súťaže:  PaedDr.Aleš Dunajčík

e-mail: ales.dunajcik@stuba.sk

Prihlášky:   e-mailom najneskôr 12.12.2018  do 24:00 riaditeľovi súťaže

Súťažná a odvolacia  

komisia: riaditeľ súťaže 

Podmienka účasti:  študenti všetkých foriem štúdia   FEI a FIIT STU Bratislava

Ceny: víťaz získava  pohár,  umiestnený na druhom mieste diplom

II. TECHNICKÉ USTANOVENIA:

Systém súťaže:   Upresní sa podľa počtu prihlásených

Predpis: Vo veľkej telocvični sa hrá podľa platných pravidiel  floorballu - Počet hráčov  5 hráči v poli + brankár

malej telocvični sa hrá systémom 3:3 bez brankára  (ako brankár bude slúžiť plastová plachta)

Rozpis súťaže:  13.12.2018

od 8.00 prezentácia súťažiacich
od 8.30 otvorenie

Hrací čas:  Upresní sa v závislosti od počtu prihlásených


III. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA

V odôvodnených prípadoch si organizátor vyhradzuje právo na zmeny v časovom a organizačnom rozpise súťaže. Všetci nominovaní pretekári, tréneri a funkcionári sa zúčastňujú súťaže na vlastné nebezpečenstvo a sú povinní riadiť sa pokynmi usporiadateľa. Usporiadateľ neručí za straty a poškodenia v rámci súťaži.

VÝSLEDKY 2016  vysledky florbal 2016 X.pdf

V stredu 7.decembra sa uskutočnil vianočný turnaj vo florbale študentov našej fakulty. Turnaja sa zúčastnili tri družstvá. Hralo sa systémom každý s každým na dva „polčasy“ 2x15min. Všetky  zápasy sa vyznačovali vysokým tempom a boli napínavé až do samého konca zápasu.

V prvom zápase družstvo SAS v zložení. Lukáč Patrik, Račák Miroslav, Križan Ján, Grnáč Andrej, Chudjak Dávid, Straka Rastislav, Pacalaj Marek a Levický Tomáš  porazilo družstvo  DAČO team v zložení Adamec Dalibor, Kubala Dušan, Princ Vladimír, Podstavek Dušan, Krkoška Marián a Dačo Pavol 8:7. Po jednoznačnom prvom polčase to vyzeralo na debakel DAČO teamu.Druhý polčas ukázal že bojovať treba vždy až do konca. Min pred koncom sa podarilo DAČOvcom dokonca vyrovnať a už to vyzeralo tak, že rozhodovať sa bude až v trestných strieľaniach. O všetkom však rozhodol 30sek pred koncom gólom Račák Miroslav.

V druhom zápase sa stretli neúspešnejší z prvého zápasu - DAČOvci a nastúpili proti MOLDA teamu. V zápase sa nepodarilo žiadnemu zo súperiacich družstiev dlho si vytvoriť náskok a „odskočiť“ súperovi na viac ako 1gól. V samom závere zápasu sa šťastie  nakoniec priklonilo na stranu DAČO teamu chalani sa tešili z víťazstva po výsledku 5:3.

V treťom zápase nastúpili SASkári proti MOLDA teamu. V tomto zápase sa rozhodovalo o celkovom poradí na turnaji. Ak by Molda team vyhral o viac ako 3góly mohol sa stať víťazom celého turnaja. Prvý polčas bol vyrovnaný. V druhom polčase Molda team vrhol všetky sily do útoku. Risk im ale nevyšiel a nakoniec prehrali 4:7.

Víťazom turnaja sa stali SASkári  pred   DAČOvcami  a na treťom mieste skončil MOLDA team.

Celkovým víťazom sa však stali všetci hráči ktorí si pevne verím dobre zahrali a odchádzali s dobrým pocitom.

 

  

Fotogaléria

Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018 Vianočné turnaje pre študentov vo florbale 2018