ZTS ROHÁČE február 2014

TIŠ FEI STU organizuje a ponúka študentom zúčastniť sa dobrovoľného lyžiarského výcviku v stredisku ROHÁČE SPÁLENÁ v Západných Tatrách. 
 
POKYNY na cestu a PREHLÁSENIE (podpisovať sa bude na mieste) 
Pokyny na cestu.pdf
Prehlasenie_2014 web.pdf

TERMÍN: 3. - 7(8). 2. 2014, (4 alebo 5 dní).

Stredisko Roháče – Spálená sa nachádza v prekrásnom horskom prostredí v doline pod Salatímni  v Tatranskom Národnom parku. Stredisko je vzdialené od obce Zuberec cca10 km. Poskytuje optimálne podmienky pre všetky kategórie lyžiarov ako aj snowbordistov. Kratšie vleky (400m a 850m) sú určené pre začiatočníkov a deti, 1490m dlhá lanovka uspokojí aj veľmi náročných lyžiarov. Všetky svahy sú mechanicky udržiavané. Veľmi dobré snehové podmienky svedčia o tom, že lyžiarske stredisko otvára sezónu medzi prvými strediskami a zatvára lyžiarsku sezónu medzi poslednými. V areáli strediska je k dispozícii lyžiarska škola, požičovňa lyži a snowbordov, servis, bufety a iné služby. K dispozícii sú ratrakom udržiavané bežecké trasy.

Počet vlekov: 3
Počet lanoviek: 1
Základná stanica: 1030 m.n.m
Vrcholová stanica: 1454 m.n.m.

 
Ubytovanie bude zabezpečené v hoteli TATRAWEST v jednoposteľových, dvojposteľových a trojposteľových izbách s možnosťou prístelky, prípadne sú k dispozícii aj päť miestne izby. Všetký izby sú s kompletným sociálnym zariadením (sprcha+WC) tv sat, balkón.
Pre nenáročných možnosť ubytovania aj v turistických chatkách pri hoteli Tatrawest. K dispozícii je niekoľko chatiek s kapacitou 15 miest 1 chatka.
Každá chatká obsahuje 3x dvojposteľová izba, 3x trojposteľová izba, 2x sociálne zariadenie (sprcha+wc). Chatky sú v zimnom období vykorované elektrickými akumulačkami.
 
Stravovanie: raňajky formou bufetových stolov, večera ( polievka+hl. jedlo +dezert). Prípadne je možné zabezpečít obed priamo v lyžiarskom stredisku v cene 3,50 EUR/osoba/deň.  
 
Od hotela premáva skibus, priamo do strediska a späť.
 
CENA :
Ubytovanie 4 noci, 4 dní polpenzia, 4 dní skipas (doprava - vlastná)
- ubytovanie hotel pevné lôžko:    132 EUR/osoba
- ubytovanie hotel prístelka:         114 EUR/osoba
- ubytovanie tur. chatka:              118 EUR/osoba
 
Ubytovanie 5 noci, 5 dní polpenzia, 5 dní skipas (doprava - vlastná)
- ubytovanie hotel pevné lôžko:    155 EUR/osoba
- ubytovanie hotel prístelka:         135 EUR/osoba
- ubytovanie tur. chatka:              140 EUR/osoba

Cena zahŕňa: ubytovanie, polpenziu, skipas, skibus.                                                  
K dispozíci: stolny tenis, konferenčná miestnosť, wifi pripojenie. Pobyt začína príchodom poobede na hotel, večera. Lýžovanie začne ďalsím dňom. Posledný deň (podľa vybranej dĺžky pobytu) sa odovzdajú izby. V tento deň sa ešte lyžuje a po skončení je individuálny odchod domov. 

STORNO PODMIENKY HOTELA TATRAWEST Storno podmienky.pdf
 
Zľavy:  Ski servis 10%, Ski požičovňa 10%, Ski inštruktor 10%, Meander park Oravice 15%, Vstup do Múzea Or. dediny 20 %

Záujemcovia prosím prihláste sa na emailovej adrese vladimir.pajkos@stuba.sk . Do emailu uvedte: meno (prípadne viacej mien, skupinu) a uvedte aký tip ubytovania preferujete (hotel alebo chatu) + o akú dĺžku pobytu máte záujem. Garancia miesta je po zložení zálohy vo výške 50 % z ceny. Zálohy je potrebné uhradiť do 13.11.2013. Spôsob platby si dohodnete emailom. Pokiaľ ste sa nestihli prihlásiť do 13.11. a máte záujem sa zúčastniť, kontaktujte p. Pajkoša a pokiaľ budú esťe voľné miesta (od 13.11. už hotel neblokuje voľné izby) a zložite zálohu, môžete  sa dodatočne prihlásť na ZTS.