Acro JOGA

Acro Yoga  s Andrejkou

10.5.2019   o  11.00    Veľká telocvičňa TIŠ FEI STU

Príďte si zacvičiť partnerskú jogu a akrojogu s Andrejkou Gatciovou. Základom partnerskej jogy je spolupráca páru, pričom jeden podporuje pohyby toho druhého, ktorý intenzívne naťahuje svoje svaly v jogových pozíciách. Akrojoga  kombinuje jogové pozície s akrobaciou. Vznikla na prelome tisícročí v Amerike a na Slovensko prišla v roku 2009. Postupne si toto cvičenie našlo fanúšikov po celom Slovensku.

10.5.2019  o 11.00 máte možnosť vyskúšať si tieto druhy jogy aj Vy  vo veľkej telocvični FEI STU a môžete byť úplní začiatočníci. Ukážeme si, ako sa bezpečne a bez strachu dostať do pozícií, kedy nestojíme nohami pevne na zemi. Budeme sa učiť, ako rozvíjať rovnováhu, dôveru k sebe samému, aj acro partnerovi, ako nájsť balans nielen v statických, ale aj v dynamických pozíciách.

Veľmi sa na Vás tešíme!

Acro Yoga x.pdf

 

Fotky z akcie nájdete nižšie v galérii

Fotogaléria

Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA Acro JOGA