Otvorenie ešportového štúdia počas LU SR 24


Otvorenie ešportového streamovacieho štúdia počas LU SR 24


S veľkou radosťou môžeme oznámiť, že na Fakulta elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave sa nám počas dlhých príprav na Letnú Univerziádu SR 2024 podarilo vybudovať moderné streamovacie štúdio. Toto špičkové pracovisko bude nielen významným prínosom pre vzdelávanie našich, aj študentov stredných škôl, ale aj kľúčovým nástrojom pri realizácii významných podujatí, akým je práve Univerziáda.

Pri príležitosti otvorenia Letnej Univerziády SR 2024 organizovanou Slovenská technická univerzita v Bratislave sme v rámci otváracieho ceremoniálu ešportovej kategórie slávnostne uviedli do prevádzky ešportové streamovacie štúdio na FEI STU. Poctili nás svojou prítomnosťou dekan fakulty Vladimír Kutiš, predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba, delegát Ministerstvá školstva, výskumu, vývoja a mládeže v EÚ pre čipy Martin Donoval, prezident Slovenskej asociácie elektronických športov Karol Cagáň a garant ešportu na SAUŠ Michal Jeleň z Technologického inštitútu športu.

Tešíme sa na všetky výzvy a príležitosti, ktoré nám verím toto štúdio prinesie v spolupráci s Ministerstvo cestovného ruchu a športu SRMinisterstvo školstva, výskumu, vývoja a mládeže Slovenskej republiky, Slovenskou asociáciou univerzitného športu a Slovenskou asociáciou elektronických športov.


#ešportomkšportu #zdravýešport #digitalizáciašportu

Fotogaléria

Otvorenie ešportového štúdia počas LU SR 24 Otvorenie ešportového štúdia počas LU SR 24 Otvorenie ešportového štúdia počas LU SR 24 Otvorenie ešportového štúdia počas LU SR 24