Stolnotenisová liga o pohár TIŠ FEI STU 2023

STOLNOTENISOVÁ LIGA

O Pohár TIŠ FEI STU 2023

 

Počas LS 2022/2023 prebiehala pod vedením PaedDr. Jany Lamošovej, PhD. stolnotenisová liga o Pohár TIŠ FEI STU.
Súťaže sa zúčastnilo 24 študentov FEI  STU, ktorí boli losovaním rozdelení do dvoch skupín, kde sa hralo systémom každý s každým . V ďalšej fáze sa podľa výsledkov vytvorili opäť dve skupiny po 12 hráčov a hralo sa každý s každým na tri víťazne sety. O poradí v skupine rozhodoval počet vyhratých setov a bodov. Po množstve
odohraných stretnutí sa 24. apríla uskutočnila záverečná časť ligy - finále. Turnaj otvorila riaditeľka podujatia Jana Lamošová. Zo šestnástich hráčov podľa poradia bol vytvorený pavúk a začalo sa bojovať o pohár a medaily. V semifinálových zápasoch si víťazstvami postup do finále vybojovaliDušan Vojtko a Jakub Červenka. O bronzovú medailu hrali Jakub Kašička a Ihar Dzehtsiarou, ktorému sa to podarilo v pomere 3-0.
Jakub Červenka získal striebro a z Pohára a zlatej medaily sa tešil Dušan Vojtko, ktorému ako aj ostatným umiestneným odovzdala medaily a diplomy riaditeľka súťaže.

Súťaže sa zúčastnili:

Ihar Dzehtsiarou,Kampová Jana, Mlynek Ján, Ondrejka Daniel, Pozník Adam, Rajniková Kristína,TchhagiashviliGiorgi, Ušák Samuel, Vojtko Dušan, Červenka Jakub, Kašička Adam, Nejedlík Martin, Páleník Samuel, Poláčiková Katarína, Radičová Adela, Rázus Andrej, Savko Maria Anastasia,  Sihelský Rastislav, Šúňava Dušan, Vrábel Marián, Surovec Martin, Bačovčinová Daniela.

 

Výsledky záverečnej fázy:

Vojtko – Tchhagiashvili 3 : 0             Vojtko - Sihelský                   3 : 0

Sihelský– Ondrejka    3 : 0

Kampová - Radičová       3 : 0                       Kampová - Dzehtsiarou         0 : 3

Páleník - Dzehtsiarou 0 : 3

Červenka– Mlynek 3 : 0                    Červenka - Poznik                  3 : 0

Poznik - Vrábel 3 : 0

Kašička – Surovec 3 : 0                      Kašička - Ušák                      3 : 1

Ušák – Rázus3 : 0

 

 

Semifinále

Vojtko – Dzehtsiarou    3 : 2

Červenka - Kašička                       3 : 0

O 3. miesto

DzehtsiarouKašička

3 : 0

Finále

VojtkoČervenka

3 : 0

Celkové poradie :

1. Vojtko Dušan

 2. Červenka Jakub

3. Dzehtsiarou Ihar

4. Kašička Adam

 

SRDEČNE  BLAHOŽELÁME!!!

 

Fotogaléria

Stolnotenisová liga o pohár TIŠ FEI STU 2023 Stolnotenisová liga o pohár TIŠ FEI STU 2023 Stolnotenisová liga o pohár TIŠ FEI STU 2023 Stolnotenisová liga o pohár TIŠ FEI STU 2023 Stolnotenisová liga o pohár TIŠ FEI STU 2023 Stolnotenisová liga o pohár TIŠ FEI STU 2023